Panerad rödspätta med stuvad spenat och kokt potatis

Allmänt / Permalink / 2
 
När jag var yngre var denna rätt min och min brors absoluta favorit, och det var fortfarande lika gott. 
 
4 pers
8 st rödspättor
2 st ägg
1 dl mjöl
2 dl ströbröd
smör att steka
 
stuvad spenat:
400 g fryst spenat
3 dl mjölk
2 msk mjöl
salt, peppar
 
Vänd fisken i mjöl sedan uppvispat ägg och sist ströbröd, stek 2-3 min på båda sidor.
 
Värm spenat i en kastrull. Blanda mjöl och mjölk och häll över spenat.
Koka på på medelvärme och rör om hela tiden under 5 min. Salta, peppra och späd med mer mjölk om den känns för tjock.
 
#1 - - Majvor waldenstedt:

Kan jag få Dina goda recept till min adress

#2 - - Sanna:

Åh så gott med rödspätta :D

Svar: Va roligt! :)
Mias middagar

Till top