Räk och halloumisallad

Allmänt / Permalink / 0
 
Ätit för mycket påskmat i helgen och sugen på något lite lättare? Prova den här matiga och hälsosamma salladen!
 
2 pers
170 g skalade räkor
1 paket halloumi
4 ägg
1 kruka romansallad
röd paprika
körsbärstomater
gurka
2 st avokado
4 bitar vattenmelon
2 bitar citron
 
Koka äggen i ca 12 min, häll på kallt vatten när de är klara och skala med hjälp av en sked för att inte förstöra ägget. Dela äggen i 2 delar.
Hacka upp salladen, tomater och gurka och lägg som en bas på tallriken. Lägg sedan på resterande ingredienser förutom halloumin. Ta fram halloumin och skär den i smala bitar, stek den sedan på låg värme ca 2 min per sida, lägg sedan några bitar på salladen.
 
Tips! Prova Koh Phangans egna salladsdressing, finns att köpa i deras restauranger, perfekt till denna sallad.
 
 
 
Till top