Krämig kycklingpasta med pinjenötter

Allmänt / Permalink / 0
 
Krämig kycklingpasta toppad med parmesan, tomater och pinjenötter.
 
4 pers
5 st kycklingfiléer 
spagetti
3 vitlöksklyftor
1 röd lök
2 msk créme fraiche
3 dl grädde
2 msk pesto
2 msk citron
1/2 dl parmesanost
salt, peppar
 
1 dl pinjenötter
tomater
1/2 dl parmesanost
 
Tärna kycklingen och fräs den i smör, koka pastan. Hacka lök och vitlök, häll över kycklingen. Blanda pesto, citron, grädde, parmesan och créme fraiche, häll över kycklingen, salta peppra. Låt puttra tills pastan är klar. När du hällt av vattnet från pastan rör du ner den i kycklingen och blandar i parmesanosten.
Toppa varje portion med parmesan, tomathalvor och pinjenötter.
Till top