Chilimarinerad kyckling med fetaostsallad och guacamole

Min blogg har strulat, har inte kunnat logga in, men nu är det ordning igen och från och med nu så kommer den uppdateras varje dag!
4 pers
4 kycklingfiléer
1 röd chili
1 dl honung
2 msk soya
3 vitlöksklyftor
grillkrydda, salt, peppar
Sallad:
blandsallad
tomat
gurka
fetaost
blåbär
guacamole:
4 st avokado
4 msk créme fraiche
4 vitlöksklyftor
salt, peppar
1/2 citron
Skär upp och ta bort kärnorna ur chilin, hacka i småbitar. Blanda ihop med honung, soya, finhackade vitlöksklyftor och kryddor.
Lägg kycklingfiléerna i en påse med marinad i 3 timmar i kylen.
Tillaga kycklingen i ugnen på 200 grader i 20 min.
Under tiden gröper du ur avokadorna ner i en bunke, tillsätt övriga ingridienser och saften från en halv citron och rör om. Mixa med en stavmixer.