Pad thai med kyckling och cashewnötter

Igår var det fullt upp med bröllopsplanering hos oss så jag hann inte få upp något inlägg, men det blev pad thai till middag.
5 pers
250 g risnudlar (1 paket)
4 kycklingfiléer
2 dl cashewnötter
1/4 vitkål
2 dl groddar
2 ägg
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 röda piri piri
Sås:
1/2 dl sötsursås
1 lime
1 msk soya
2 msk sesamsoya
1/2 dl ostronsås
2 msk fisksås
2 msk vatten
Skär kyckling och löken i små bitar. Hetta upp en wokpanna med olja, fräs kycklingen och löken på medelvärme. Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
Hacka vitkål, piri piri och häll ned dem i kyckling tillsammans med groddarna och nötterna. Pressa saften ur limen och blanda ihop såsen, höll ner i woken. I med nudlarna - rör om. Knäck äggen och vispa lätt samtidigt som du häller dem över nudlarna, rör om och woka till äggen har stannat sig.