Räkor och kyckling i röd curry

Jag älskar thaimat! Varje gång jag går till en thailänds restaurang så beställer jag kyckling och räkor i röd curry, dock har jag inte lyckats få till denna rätt lika god som på restaurang, förens nu. Denna gång vart jag riktigt nöjd.
8 pers
350 gram stora räkor
4 st kycklingfiléer
1 gul lök
4 st vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 grön paprika
2 burkar wokgrönsaker
2 burkar kokosmjölk
1 dl grädde
5 msk röd curry
2 röda piripiri
salt, peppar
Skär bort de dåliga delarna av kycklingen, skär den sedan i bitar. Hacka lök och vitlök, fräs med kycklingen i smör.
När kycklingen börjar bli vit tillsätter du paprika och wokgrönsaker. Häll över kokosmjölk, grädde och finhackad piripiri. Smaksätt med curry, salt och peppar. Låt sjuda 15 min.
Räkorna ska enbart koka i ca 2-3 minuter, de får inte bli sega, så dem lägger du i mot slutet.
Servera med ris!
